November 16

dutch

Juridische vertaling
Naast zijn knowhow is Alami Translation Services betrokken bij de nieuwe communicatietechnologieën, begeleid door ALAMI THAMI, Laureate of the King Fahd School of Translation, afgestudeerd aan de Europese scholen, gecertificeerd lid van beroepsverenigingen Vertaler: ATN-arabische vertalers Networ, ATA-American Translators Association, EULITA-European Association of Legal Translators met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van juridische vertaling.
Werktalen: Arabisch <> Frans Frans <> Arabisch
Engels <> Arabisch <> Frans
Nederlands <> Arabisch
Frans <> Arabisch <> Duits
Swedish <> Frans <> Arabisch 
CONSULTEN:Frankrijk, België, Nederland, Engeland, Oostenrijk, Zweden, Zwitserland, Canada.Domeinen: huwelijksakten en echtscheidingen, diploma’s en certificaten, echtscheidingsdecreten,Apotheek, geneeskunde, rechten, wetenschappen, economie, literatuur.Expressvertaling: on-site vertaler en levering op dezelfde dag van aanbetaling voor lichte documenten. van 9 tot 16 uur
Angle Abdelmoumen & Sebta Imm.10 MG 20 Complex Zaouia Rabat Hassan Marokko
Om contact met ons op te nemen:212 6 66 75 10 57
+212 5 37 20 14 58
E-mail: infoalami@gmail.comCopyright 2018. All rights reserved.

Posted 16 November 2018 by infoalami in category "Non classé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *